Szakított az álompár!

Képek! A Született feleségek sztárja újra egyedül van!

Váratlanul, két és fél év után felbontotta jegyességét Michael Bolton és a Született feleségekből megismert Nicolette Sheridan! - adta hírül a People.

Képek a szőke bombázóról! képgaléria

2008.08.28 13:10ma.hu
Az álompár még boldogan!

A sztárpár még ki sem tűzte esküvőjük időpontját, ám úgy tűnik a menyegzőre nem fog sor kerülni! 

A legdögösebb Született feleség és az énekes kapcsolata harmonikusnak és boldognak tűntek együtt! Számtalan fotó készült róluk nyaralás közben a tengerparton! 

A tökéletes alakkal rendelkező Nicolette és sármos szerelme úgy tűnik mégsem illenek össze!

A pár sokat nyaralt együtt!

Az elmúlt időszakban mindketten nagy lelkesedéssel beszéltek közös jövőjükről és az esküvőről, éppen ezért nem tudni, mi áll elhatározásuk háttérben. 

Az énekes és a színésznő nem kommentálta a döntést, sajtósukon keresztül tudatták a világgal elhatározásukat.Az elmúlt időszakban mindketten nagy lelkesedéssel beszéltek közös jövőjükről és az esküvőről, éppen ezért nem tudni, mi áll elhatározásuk háttérben. 

Az énekes és a színésznő nem kommentálta a döntést, sajtósukon keresztül tudatták a világgal elhatározásukat. 

"Nicollette és Michael között megmarad a barátság, de nem kívánnak tovább együtt élni" - közölte a hírt Sheridan szóvivője, és arra kért mindenkit, hogy "tartsa tiszteletben ügyfele magánéletét". 

Sheridan és Bolton a kilencvenes években egyszer már eljegyezték egymást, de közel öt év után szakítottak, majd 2005-ben újra összejöttek, és 2006 márciusában újra bejelentették az eljegyzésüket.
 
Az esküvő időpontját azonban egyikőjük sem tudta megmondani, állítólag azért halogatták, mert "még nem jött el az ideális időpont".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.