Teri Hatcher belezúgott Jason Lewisba?

Új pasi a láthatáron a született feleségnek

Újabb pletyka kapott napvilágra Hollywoodban. Ha a szóbeszédnek hinni lehet, akkor egy újabb álompár van alakulóban, ugyanis Teri Hatchert sem tudott ellenállni a Szex és New York sorozat szívtiprójának Jason Lewis-nak.

Forró képek a színésznőről képgaléria

2008.04.03 15:30ma.hu

Az elvált született feleség Teri Hatcher utálja a magányt. A csinos színésznő mellett szinte mindig van egy férfi, s ha a pletykáknak hinni lehet, most Jennifer Aniston barátjára vetette ki a hálóját. Ám a jelek szerint, az ex Brad Pitt feleségnek nyoma sincs már Jason karjaiban. A Szex és New York szőke sztárja kedvére válogathat a hollywood-i hölgyek között, most egy újabb nálánál idősebb nőt Teri Hatchert bolondítja. Többször látták őket sétálni Beverly Hillsben, a szemtanúk szerint olyanok voltak, mint a tinédzserek. 

- Jenniferre nem fordítottam elég figyelmet. Most hallom tőled, hogy Terivel randizunk, de biztos nagyszerű páros lennénk - mondta nevetve Lewis, mikor Hatcherről faggatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.