Teri Hatcher nem szeret elvált nő lenni

A Született feleség utálja, hogy elvált - képek a csinos színésznőrőll

A Született feleségek szexi sztárja utálja, hogy elvált - mert megrémíti még annak a tudata is, hogy a 10 éves kislánya Emerson nem egy rendes családban nő fel.

Képek a vonzó Teri Hatcherről képgaléria

2008.03.24 16:14ma.hu

A csinos született feleség 2003-ban vált el második férjétől, amikor kislánya még csak hat éves volt – és a színésznő bár túl van a szakítás okozta fájdalmon, azért aggódik kislányáért. Teri az angol Heat magazinnak adott interjújában elmondta, hogy lánya osztálytársai mindig kérdéseket tesznek fel neki és ez Emersonnak nehéz. „Rettenetesen érzem magam elváltként” – folytatta a színésznő – „hiszen ez az ő élete is, és ebben a helyzetbe mi hoztuk őt” .

Úgy gondolom , hogy amikor egy ember ilyen szituációba kerül (válás) akkor azt tényt, hogy valaki híres nem lehet megváltoztatni, ezért is igényel több munkát egy ilyen eseményt úgy kezelni, hogy az pozitív irányba süljön el és az ember gyermeke kevésbé sérüljön - mondta a színésznő.

Ezért nekem és lányomnak van egy aprócska szabályunk: amikor kettesben vagyunk, akkor nem igazán fotózkodunk és nem hagyjuk, hogy mások lencsevégre kapjanak, hiszen ez a magánéletünk és szeretnénk, ha ezt mindenki tiszteletben is tartaná – nyilatkozta a lapnak Teri.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.