A sztár tudtán kívül mutatta meg a ciki alsóneműt!

Eva Longoria szétrakott lábakkal tárta fel titkát!

Eva Longoria tudtán kívül osztotta meg a nyilvánossággal mindig tökéletes külsőjének titkát. A csinos feleség Beso nevű éttermében tartott partit amire egy elegáns testre simuló fekete ruhában érkezett, ám mikor a kocsiból kiszállt mindenre fény derült.

Eva, a szépséges színésznő! képgaléria

2008.11.21 16:10ma.hu
Ciki helyzet! Kivillant alakformáló alsóneműje!

A színésznő csinos ruhája alól jócskán kivillant combközépig érő alakformáló alsóneműje, mely magyarázatot ad arra, hogy mitől tűnik mindig olyan tökéletesnek a csinos sztár alakja! 

Az elmúlt időszakban köztudott, hogy Eva felszedett pár kilót, és bár jól állna neki a gömbölyű formák, lehet, hogy őt zavarja a változás! Vajon emiatt hordja a nem túl szép látványt nyújtó harisnyát?

Az utóbbi hónapokban folyamatosan röppennek fel hírek az egyik született feleség, Eva Longoria Parker terhességéről. A bulvárlapok fényképei külön kiemelik Eva pocakját, és a színésznő látható súlynövekedéséről cikkeznek. 

Ebből lett elege a férjnek, aki a legújabb róluk megjelent fényképek és szalagcímek kapcsán fakadt ki: 

- „Nem csinálnánk titkot a terhességből. Állandóan arról kérdeznek bennünket, hogy Eva állapotos-e. Ha valóban így lenne, az örömteli hírrel mi magunk kürtölnénk tele a világot.” 

Eva nemrég így nyilatkozott: 

- „ Egyszerűen duci vagyok. Gaby, akit alakítok, nehéz időszakon megy át. De az én életem csodás!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.