A sztár pólón hordja a nézeteit!

Képek! Eva Longoria nem bíz semmit a véletlenre?

A Született feleségek Gabrielle-jét megszemélyesítő Eva Longoria Parker nem bíz semmit a véletlenre, még a fehérneműk terén sem

Friss képek a színésznőről, a szervezet logójával a pólóján! képgaléria

2008.10.14 18:30ma.hu
Eva és a szervezet pólója!

Eva a forgatás előtt begyűjtötte az összes fehérneműt, amelyet kiválasztottak számára a sorozat stylistjai. Szerepe szerint gyakran kell lengén, alig valamiben mutatkoznia a kamera előtt. 

Ezért mielőtt forgatni kezdik a sorozat legújabb részeit, Eva felpróbálja a bugyikat, tangákat, melltartókat, kombinékat és neglizséket, hogy ellenőrizze, nem mutatnak-e túl sokat belőle. 

- "Minden egyes fehérnemű láttán felteszem magamnak a kérdést: "Nem merész ez egy kicsit?" Ezért aztán a legtöbbet fel is próbálom, és sokszor meg is vétózom az adott darabot. A túl merész fehérneműre pedig egyértelműen nemet mondok" - mondta a színésznő.
 
A ruhaneműire oly nagyon odafigyelő Eva eddig még nem látott raklámot indított el egy szervezetnek. 

Ugyanis Longoria múlt héten Los Angelesben "Black Rasta OmniPeace Burnout Tee"-s szervezet logójával díszített pólóban sétálgatott, így hívta fel az általa támogatott szervezetre a figyelmet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.