Longoria nem terhes, csak kövér!

Meghitt fotók! Véget vetettek Eva Longoria terhességéről szóló pletykáknak!

A szexi sztár, Eva Longoria "nem terhes, csak kövér" - jelentette ki a híresség kolléganője és barátja, Felicity Huffman, véget vetve ezzel a Longoria várandósságára vonatkozó találgatásoknak.

A nagy szerelem! Csókok és ölelések! képgaléria

2008.09.18 17:30ma.hu
Felicity Huffman és Eva!

Felicity Huffman véget vetett Eva terhességéről szóló pletykáknak, kijelentve, hogy a színésznő egyáltalán nem várandós, csupán felszedett pár kilót, de azt is szakmailag!

Felicity szerint a csinos színésznő nem terhes, csak kövér, és ráadásul a sztár a Született feleségek kedvéért hízott meg !

A két sztár jóban van egymással!

Hónapok óta azt találgatják, hogy Longoria esetleg várandós: az elmúlt hónapokban láthatóan "kikerekedett", és az egyébként szűk ruhákat hordó, karcsúságáról híres színésznő az utóbbi időben előnyben részesíti a bő szabású, alakot leplező ruhákat.
 
Ráadásul, a színésznő azt is többször elmondta, hogy már nagyon készül az anyaságra, és szívesen vállalnának kisbabát a férjével, Tony Parker kosárlabdázóval. 

A sorozatidő a következő forgatásokkor előreugrik öt évet, és a Longoria által alakított Gabrielle addigra egy elkeseredett, meghízott, többgyermekes anya lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.