Micsoda fotók- a szexi fenék állt a központban!

Szexis képek- Eva Longoria bikiniben rázta a popsiját!

Eva Longoria és férje, Tony Parker St. Tropez-ben töltik a hetet, és Eva szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát...ezt az is mutatja, hogy a róla késült képeken lelkesen rázta a fenekét és szexis mozdulatokat lejtett a fotósok nagy örömére...

Képekben Eva, az erotikus latin szépség és feneke! képgaléria

2009.06.05 19:00ma.hu
Íme a szexi, latin popsi!

A Született feleségek tűzről pattant, szexi, latin szépsége, Eva Longoria tehát felszabadultan pancsolt férjével a francia Riviérán, és a képek láttán a szépség erotikus kisugárzása sem lehet kétséges… 

Bár csak a jövő hónapban ünnepeli a pár a második házassági évfordulóját, de már most elindultak egy kis vakációzásra, mert Evának most van egy kis ideje, hiszen a Született feleségek új szériáját még nem kezdték el forgatni vele. 

Saint Tropezben, paradicsomi körülmények között múlatják az időt egy luxusjachton, napoznak, a hajóról ugrálnak a tengerbe, néha pedig jetskiznek is egy kicsit. Idilli állapot, nem csoda, hogy Eva önfeledten érzi magát.

Eva különben duplán is boldog lehet, hisz boldog házassága és karrierje mellett még a legvonzóbb latin sztárnak is megválasztották. Az elmúlt években Jennifer Lopez és Salma Hayek vetekedett az első helyezésért, idén azonban Eva letaszította őket a trónról. 

Ráadásul az utóbbi hónapokban megugrott a népszerűsége annak a szépségipari termékeket forgalmazó cégnek is, mely Evára alapozta a legújabb reklámkampányát. 

Szinte mindent el tudnának adni a színésznő arcával!

Döbbenetes sztori! Eva Longoria hatalmas hisztit csapott Cannes-ban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.