Lazán vette a forgatást - alsó nélkül

Kínos fotók: Mi ütött belé? Bugyiban mászkált Eva Longoria a stábtagok előtt

Igazán otthonosan érezhette magát legutóbbi filmje forgatásán a csinos színésznő, Eva Longoria Parker ugyanis a stábtagok előtt még nadrágot sem vett fel.

Eva Longoria Parker egyszál bugyiban járkált a stábtagok előtt képgaléria

2010.06.17 15:30ma.hu

Nem tudni, vajon a meleg idő viselte-e meg ennyire Eva Longoria Parker-t, vagy esetleg minden ruhadarabját kényelmetlennek találta-e - ami nem valószínű -, a színésznő mindenesetre egy szál bugyiban mászkált legutóbbi filmje forgatásán.

A barna szépség kivirító fehér bugyiját mindössze egy hálóköntössel takargatta, olykor még azzal sem.

A stábtagokat is meglephette Eva szabadossága, különösen, hogy egyáltalán nem zavartatta magát előttük. Persze, testére igazán büszke lehet a 35 éves sztár.

Eva egyébként a Without Men című történetet forgatja a kaliforniai Santa Barbarában.

Először öltözőjének ajtajában tűnt fel mezítláb, bugyiban és egy apró topban, majd egy köntöst magára kapva, papucsban lejtett végig a forgatás helyszínén.

Új filmje egyébként James Canon Tales From The Town Of Widows (Mesék az özvegyek városából) regényén alapul. Longoria Parker Christian Slater-rel játszik együtt.

Vanessa Williams bekapcsolódik a Született feleségekbe

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.