Rá sem lehet ismerni a színésznőre!

Ilyen még nem volt: Eva Longoria megmutatta mellbimbóját!

Meghökkentő külsővel és pózokban fotózták a Született feleségek sztárját - Eva Longoria még azt is megengedte, hogy kilógjon, aminek nem kellene!

Eva Longoria meghökkentő és mellbimbója is kivillant! képgaléria

2009.10.02 10:30ma.hu

Hosszú, buja tincsekkel és lezserebb ruhákban szoktuk meg a gyönyörű színésznőt - Nem csoda, ha felkapják a fejüket azok, akik bekukkantanak a Citizen K magazin legújabb számába!

Eva Longoria különös hangulatú képeken feszít, frizurája lapos és rövid, fiús hajához pedig szigorú hatású, éles szabású ruhadarabokban látható!

Azért ez sem rossz...

A bugyiban-melltartóban és hosszú, szexi harisnyában pózoló Született feleségek-sztár azonban nemcsak meghökkent vadonatúj fotóin, hanem egy régi "elmaradását" is pótolja.

Nem jellemző a népszerű sorozat Gaby-jára, hogy kivillantja mellbimbóját, most azonban megtört a jég! Az elegáns fekete felső igyanis kicsit jobban szétnyílik a kelleténél...

Nem tudni, Eva Longoria férje, Tony Parker vajon díjazza-e a képeket, a kosaras valószínűleg igen büszke csinos feleségére.

A színésznő és párja több éve házasok, gyermekük idáig még nem született, s a hírek szerint Evát egyelőre zavarja is, ha terhesnek nézik...

Étteremlánca lesz Eva Longoriának?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.