Haitiról fogad örökbe a szép színésznő?

Képek - Anya lesz Eva Longoria!

Bár házassága már évek óta tart, nem saját gyermeke lesz Eva Longoriának - a színésznő haiti árvát fogadna örökbe a párjával.

Eva Longoria és Tony Parker a Pavillon Cambon Capucines gálán Párizsban képgaléria

2010.11.11 11:29ma.hu - Fotó: evalongoriaparker.org - US Magazine

Korábban egyenesen elutasítóan viselkedett a Született feleségek sztárja, ha a terhességre terelődött a szó, most viszont már szeretne szülni.

Férjével, Tony Parker kosarassal 2007 júliusában házasodtak össze, de a gyermekáldás azóta is várat magára. Eva számára, úgy tűnik, most jött el az idő: vágyik babára.

További képek a sztárról! - Tony és Eva - Fotó: evalongoriaparker.org

Egyelőre azonban nem teheti meg, hogy teherbe essen! Az ok: szerződése köti a népszerű sorozathoz, eszerint még nem lehet várandós, hiszen most kezdték csak forgatni a hetedik évadot.

Eva Longoria azonban a hírek szerint nem szeretne tovább várni a gyermekneveléssel.

Férjével, Tony Parkerrel az adoptáláson gondolkodnak, leginkább egy Haitiról származó árvát szeretnének örökbefogadni.

A páros egyik ismerőse elárulta: Eva már nagyon babázna, természetesen szeretnének saját gyermeket is, ez viszont a Született feleségek miatt jövő évre tolódik.

Két vér szerinti csemetét is vállalnak majd, így ha minden igaz, az örökbefogadott kicsivel együtt Longoriáékat pár éven belül három gyermek veszi majd körül!

Eva Longoria élő adásban köpött a tenyerébe!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.