Egy baráti pár hölgytagjával is csalták Evát?

Képek - Hoppá: sorra kerülnek elő Longoria férjének szeretői?

Nem is olyan rég még azt hangoztatta Tony Parker, Eva Longoria férje, hogy elválásukat békében megbeszélték a feleségével. Nos, most jönnek azonban csak a durva részletek...

Szexi fotók - Eva Longoria és Tony Parker a London Fog hirdetésén képgaléria

2010.11.24 09:30ma.hu - Fotó: celebitchy/Newscom

Úgy tűnik, nem Sandra Bullock az évben az egyetlen, aki csúnya dolgokat tud meg férje elmúlt egy évéről, amikor kibukik a balhé - a múlt héten bombaként robbant a hír, hogy Eva Longoria és kosaras párja, Tony Parker válni készül.

Az okokra kezdetben nem tértek ki, a bíróságra állítólag "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva adták be a papírokat. Azt is lehetett azonban hallani, hogy Eva elárulta egy barátnőjének: Tony megcsalta, ráadásul nem is egy nővel.

Lehetséges, hogy a barátnő nemhogy igazat mondott, de még nem is mesélt a sokatmondó részletekről...

Még több kép - Vajon kinek ír Tony? - Fotó: Red Carpet Pictures

Most kiderült: a jóképű kosaras telefonja több száz sms-t rejtett, melyekből mind az tűnik ki, hogy Parkernek bizony viszonya volt, méghozzá legjobb barátjának egykori feleségével, aki egy fotón együtt is pózol Longoriáékkal...

Sőt, valószínű, hogy nem ő volt az egyetlen szerető. A The Sun brit lap úgy tudja, egy 19 éves modell hölggyel, Sophia Egeler-rel is kikezdett volna Tony Parker - a lány még csak nem is tudta, hogy a Született feleségek-sztár férjével van dolga.

Egeler bevallotta, egy VIP-partin találkoztak, és Longoria férje jött utána. Hízelgett neki, elmondta, mennyire tetszik neki. Később szexuális töltetű üzeneteket küldözgetett a lánynak.

Sophia nem ment bele a kapcsolatba, de nem kizárt, hogy ha ő nem, még valaki jelentkezni fog azzal, hogy Eva férjével volt viszonya...

Tudjon meg többet Eva Longoria válásáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.