Igaz: a született feleség elvált feleség lesz...

Megszólalt Longoria férje: tudtam, hogy Eva beadja a válást

Bombaként robbant a hír: babavállalás helyett válni készül Eva Longoria, a Született feleségek sztárja és Tony Parker kosaras. A hírt a sztár szóvivője cáfolta, Tony azonban színt vallott.

Eva és Tony: csak álszenteskedés volt a boldogság? képgaléria

2010.11.19 09:29ma.hu

Hároméves házasság után válik Eva Longoria és Tony Parker! Bár a meghökkentő hír több lapban is megjelent, a színésznő szóvivője a minap azt nyilatkozta, ennek nincs valóságalapja, és Parkernek még csak válóperes ügyvédje sincs.

Nos, utóbbi tény és való, mert a San Antonio Spurs 28 éves játékosa még nem fogadott fel senkit.

Eva és Tony - már nem bírják együtt?

Ám a People magazinnak Tony eljuttatott egy közleményt, melyben azt írja: megbeszélték Evával a dolgokat, és tisztában volt azzal, hogy felesége Los Angeles-ben beadja a válási papírokat a bíróságra. Nem ő kezdeményezte a dolgot, ez igaz, de attól a válás még folyamatban van...

A Született feleségek csalfa Gaby-ja és kosaras férje 2007 júliusában mondták ki a boldogító igen, gyermekük azóta sem született.

Ezt korábban a karrierrel indokolták, ráadásul a 35 éves Eva ismét aláírta a népszerű sorozattal kötött szerződését, mely kizárja, hogy a közeljövőben teherbe essen. Eva állítólag elárulta egy barátnőjének, hogy a férje megcsalta őt, nem is egy nővel.

Az a hír is felröppent, hogy Longoria Haiti árvát akar örökbefogadni. Lehet, hogy már csak egyedül?

Állítólag megcsalta a férje Eva Longoriát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.