A született feleség most már elvált feleség...

Fotók - Hivatalosan is vége Eva Longoria házasságának!

Öt évet se bírt ki Eva Longoria házassága - a Született feleség válását most hivatalosan is kimondta egy texasi bíróság.

Már csak múlt: Eva Longoria és Tony Parker közös élete képekben képgaléria

2011.02.01 11:07ma.hu - Fotó: WireImage

Hónapok óta nem volt titok: válását tervezte Eva Longoria színésznő és Tony Parker, francia születésű kosaras, San Antonio Spurs 28 éves játékosa.

Bár a hírek szerint a férfi szerette volna helyrehozni a házasságot, erre már nem sok esély mutatkozott. Longoria hajthatatlan volt, decemberben beadta a válási papírokat.

További képek az egykori sztárpárról! - Tony Parker és Eva Longoria - Fotó: WireImage

A Született feleségek sztárját és férjét most hivatalosan is elválasztották egymástól egy texasi bíróságon.

Novemberben robbant a bomba - ekkor derült ki, hogy a színésznő házasságával valami gond van.

Az okokról sokáig nem lehetett tudni, ma is csak pletykák szólnak arról, hogy a 35 éves Eva elárulta: Tony megcsalta őt, ráadásul egy régebbi csapattársának a nejével. A férj ezt tagadta.

A páros kötött házassági szerződést, így az osztozkodás kapcsán nem volt vita.

Eva Longoria és Tony Parker Franciaországban, Párizsban házasodott össze 2007 nyarán. Közös gyermekük nem született. Pedig a problémák kiderülése előtt a színésznő már a babát tervezgette...

Beleesett a púderes dobozba Eva Longoria?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.