A született feleség alaposan kipakolta...

Fotók: Izzasztó dekoltázzsal mászkál a frissen vált Eva Longoria

Eva Longoriát a napokban hivatalosan is elválasztották a férjétől, Tony Parker-től - Úgy tűnik, a Született feleségek sztárja már kezdi összeszedni magát, nőies formáit legalábbis nem rejtegeti a férfiszemek elől...

Izzasztó dekoltázs: Eva Longoria amit lehetett, kipakolt! képgaléria

2011.02.02 14:29ma.hu - Fotó: Bauer-Griffin

Nem alakult túl jól a Született feleségek Gaby-jának élete az utóbbi időben - a 2007-ben házasodott színésznő a minap kénytelen volt felbontani házasságát Tony Parker kosarassal.

A frigy öt évig se tartott - Eva Longoria fél évvel ezelőtt még a babatervezést emlegette, valószínűleg nem is sejtve, hogy a sors hamarosan kifog rajta.

Még több szexi kép itt! - Fotó: Bauer-Griffin

Tony Parker a pletykák szerint megcsalta őt, ráadásul egykori csapattársa volt feleségével. Ezt a színésznő nem tudta megbocsátani.

Eva Longoria - bár belül bizonyára még igencsak rágja a dolog - kívülre már azt mutatja, egyre jobban van. A Született feleségek forgatásának helyszínén a lesifotósok meghökkentően nőies, kihívó szerelésben kapták lencsevégre.

A barna színésznő lila-fehér ruhában pompázott, minden kiegészítője remekül illett ahhoz, kivéve talán a lábán virító Ugg-csizmát... Amit lehetett, azt Eva Longoria kipakolta.

Ehhez hasonló mély dekoltázst még a Golden Globe-gálán sem villantott. Nem lenne csoda, ha egy-két férfikollégának megakadna a szeme a szép színésznőn....mi mindenesetre drukkolunk neki...

Belefogyott a válásba Eva Longoria

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.