Új barátja van, pedig most vált el

Képek - Eva Longoria túlvan a férjén - Penelope Cruz tesójával...

Nem is olyan rég még minden rajongója szomorkodott a színésznő tönkrement házassága miatt - Eva Longoriának azonban a jelek szerint új barátja van, a Cruz-lányok testvére.

2011.03.11 06:40ma.hu

Mindenki felkapta a fejét, amikor pár hónappal ezelőtt kiderült: a dögös barna színésznő és férje, Tony Parker kosaras válni készül!

A dolognak szinte semmi előjele nem volt, sőt, még a babavállalást is tervezgették, Eva Longoria boldognak tűnt. Pletykák szerint a sportoló megcsalta őt, ráadásul egykori csapattársa volt feleségével.

A Született feleségek Gaby-ja nem bocsátott meg. Még fel sem ocsúdhattunk igazán, Eva és Tony válását hivatalosan is kimondták, az öt évig sem tartott házasságot február elején felbontották.

Ám úgy látszik, nemcsak a külvilágnak szólt mostanság, hogy Eva Longoria jobb hangulatban van. A színésznő szerelmes!

A napokban a Marmont kastélyban új kedvesével látták csókolózni, aki nem más, mint Eduardo Cruz, Penelope Cruz és Monica Cruz öccse.

A pletykák szerint már december óta tart a románc, ám Eva korábban mindent tagadott, és azt mondta, csupán barátok Eduardóval.

Mostanra azonban nem titkolják, hogy egy párt alkotnak. A minap egy Los Angeles-i étteremben is együtt látták őket.

Nehéz időszakon van túl a színésznő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.