Kínos baki az esküvői bögrén

Hoppá: Kate összeszűri a levet Harryvel?

Egymást érik a különféle ajándéktárgyak és emlékek a királyi pár egyre közelgő esküvője alkalmából, ám van, ami nem megy gördülékenyen: egy bögrén Harryvel "adták össze" Kate-et.

Képekben a leendő pár: Vilmos herceg és Kate Middleton képgaléria

2011.03.18 09:29ma.hu

Nemcsak az angolok, de lassan az egész világ az áprilisi hercegi esküvőre figyel, egyre több hír jelenik meg a részletekről: ki milyen ruhában lesz, kit ki fog kísérni, mi lesz a menü, milyen nászajándékokat kap az ifjú pár…

És természetesen ahogy ez egy ekkora eseményhez illik, máris megszaporodtak a piacra kerülő ajándéktárgyak, pólók, képeslapok, a jegyespár képei néznek vissza már szinte mindenhonnan, még kertitörpék is készültek az arcképükkel.

Egy kínos baki következtében viszont van, ahonnan nem ők mosolyognak ránk: egy bögrét ugyan „Will” nevével reklámoznak, de a képen határozottan nem a boldog vőlegény, hanem vörös hajú öccse látható. Még szerencse, hogy csak a bögrében szűrhetik össze a levet, ott is inkább a vásárlók, mint a leendő hercegnő és sógora.

Fotó: Guandong (A képre kattintva megnézheti az "igazi" jegyespárt)


A bögre ahhoz képest viszont elég drága, hogy ilyen tévedés történt: 9,99 fontért (3000 forint), plusz csomagolási- és postaköltségért lehet hozzájutni.

Mentség lehet persze, hogy a kínai Guandong Enterprises nevű cég készítette a tárgyat, bizonyára a tervező összekeverte a két herceget. Ugyanakkor viszont felmerült a szándékos sumákolás gyanúja is, mivel a cég csak tulajdonában kínai, a valóságban Angliában jegyezték be, tehát nincsenek olyan messze az uralkodói családtól, hogy ne tudnák, ki kicsoda.

A reklámszövegben ráadásul a gyártó épp arra biztatja Vilmos herceg és Kate Middleton rajongóit, hogy mielőbb rendeljék meg ezt a legfinomabb porcelánból készült tárgyat, hogy elkerülhessék a kellemetlen meglepetéseket és a reklamációkat. Nos, valószínűleg nem efféle kellemetlen meglepetésekre gondoltak, inkább a készlet fogyása miatt aggódtak.

Az viszont tény, hogy a bögrét se nem rendelte, se nem hagyta jóvá a királyi család vagy Kate egyetlen hozzátartozója sem. Az érintettek szóvivője nem fűzött kommentárt az esethez

További hírek az ifjú párról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.