Camilla Luddington kiköpött Vilmos-ara

Képek - Készül a film: megtalálták Kate Middleton hasonmását

Egy héttel a nagy esemény előtt adásba kerül a Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton találkozásáról és szerelméről szóló film - már megvannak a szereplők!

Camilla Luddington, Kate Middleton megformálója képgaléria

2011.02.04 11:25ma.hu - Fotó: tresssugar - mti

Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője lázban tartja a briteket - mióta a fiatal herceg és párja bejelentette eljegyzését, számos emléktárgy, csecsebecse készült a fényképükkel és monogramjukkal, még turistautat is szerveztek a pár többéves szerelmének legemlékezetesebb helyszíneire.

Nico és Vilmos herceg - Fotó: dailyshortnews.info

Mielőtt azonban Vilmos és Kate április 29-én kimondja az igent, bemutatják a történetükről szóló filmet is.

Az alkotás munkálatai már elkezdődtek, és eldőlt az is: kik alakítják majd a főszereplőket.

Vilmos herceg szerepében Nico Evers-Swindell látható majd, Kate-et Camilla Luddington játssza - ő kétségtelenül jobban emlékeztet az igazi hercegi arára, mint a Vilmost alakító Nico. Károly herceg megformálója Ben Cross lesz.

A filmet az amerikai Lifetime csatorna készíti. A történet végigköveti a fiatalok szerelmét egészen az egyetemen való megismerkedéstől kezdve napjainkig.

Anarchisták zavarják meg Vilmos herceg és Kate esküvőjét?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.