Nem tudják viaszba önteni Kate Middletont

Vilmos herceg menyasszonya késik a Panoptikumból!

Bár Kate Middleton már áprilisban Vilmos herceg felesége lesz, a briteknek várniuk kell a jövendőbeli hercegnő viaszszobrára, amely késve érkezik Madame Tussaud panoptikumába.

2010.12.30 14:29MTI, fotó: Royal Romance
Fotó: People

A londoni viaszszobor-múzeum szakemberei az április 29-i esküvő után szeretnének találkozni Kate Middletonnal, ezután a mestereknek még hónapokra lesz szükségük, hogy elkészüljenek az élethű alkotással - jelentette a BBC internetes oldala. A panoptikum reménykedik abban, hogy a herceg jövendőbelije felajánlja egyik ruháját viaszmása felöltöztetésére.

A brit uralkodóház több tagja - II. Erzsébet királynő, férje, Fülöp herceg, Károly walesi herceg és felesége Camilla, valamint Vilmos és Harry hercegek - már rendelkezik viaszmással a turisták által kedvelt londoni Madame Tussaud panoptikumban.

A mestereknek mindössze néhány órára van szükségük Kate Middleton idejéből, hogy a menyasszony modellt üljön nekik.

A szobor megjelenése attól is függ, hogy Middletonnak milyen elképzelései vannak, illetve hogy melyik ruhájától tud megválni.

Kate Middleton felkészültebb Lady Di-nél

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.