Az énekesnő viaszmását cserélik Madame Tussaudsnál

Leáldozott a kéjesen vonagló Britneynek és lecserélték!

Az énekesnő kéjesen vonagló viaszmásának leáldozott a Madame Tussaudsnál. A múzeum igazgatósága ugyanis úgy döntött, hogy Britney kiérdemelt egy új szobrot, melyet Londonban mutattak be.

Így fest a régi és az új viasz Britney! képgaléria

2009.02.19 19:30mellesleg

Az új viasz bábú a 2008-as MTV Video Music Awardsot eleveníti fel, ahol a szinte halottaiból feltámadt pophercegnő három díjat nyert.
 
- „Nagy örömünkre szolgál, hogy a második alkalommal mutathatjuk be Britneyt a Madame Tussauds Londonban.” – nyilatkozta a neves intézmény PR menedzsere Liz Edwards a brit Now magazinnak.
 
Az eredeti viaszmása provokatív pózban ábrázolta a 2001-es Dream Within A Dream turnéján, és rendkívül népszerű volt. Ám azóta olyan óriási változáson ment keresztül, hogy meg akartuk mutatni a mostani Britneyt is.” 

A Madame Tussauds ezen kívül egy interaktív részleget is létrehozott „The Britney Spears Dance Tunnel” néven, ahol az érdeklődők elsajátíthatják az énekesnő méltán híres táncmozdulatait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.