Kate Middleton-ból királyné lehet

Képek: Nősülés lesz? Készül Vilmos herceg eljegyzési filmje

A BBC már készíti azt a dokumentumfilmet, amely Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton eljegyzésének bejelentése után kerül majd a képernyőkre.

A hercegi menyasszony görkorin érkezik... képgaléria

2009.05.27 12:50MTI

A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - forrásai szerint a közszolgálati brit műsorszórónak "nincs semmilyen fülese" a pár esetleges közelgő egybekeléséről.

A Their story (Történetük) című dokumentumfilm forgatásának elkezdése mégis annak jele, hogy készülődik a menyegző.

A lap szerint Vilmos - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, édesapja után a brit trón második számú várományosa - várhatóan jövő nyáron veszi feleségül Kate Middletont.

Vilmos és Kate - a leendő királyi pár?

A hírességek leghíresebbjeire szakosodott brit pletykamagazin, a Hello! legutóbbi számában szintén úgy fogalmazott: "most már valószínűnek tűnik", hogy a pár jövő nyáron házasodik össze.

A hetilap kiemeli, hogy Vilmos jövőre lesz 28 éves, vagyis eléri azt az életkort, amikortól - saját korábbi bejelentése szerint - fontolóra veszi a nősülést.

A Hello! már az időpontról és a helyről is megkockáztat egy tippet: felidézi, hogy a királyi család esküvőit "hagyományosan nyár közepén", júniusban vagy júliusban tartják, és a londoni Szent Pál székesegyház, ahol Vilmos szülei is egybekeltek 1981-ben, a legnagyobb befogadóképességű, "vagyis ez a legvalószínűbb helyszín".

Vilmos és Kate 2001-ben találkozott a skóciai St. Andrews egyetemén, és a házassági pletykák attól a pillanattól kezdve keringenek a sajtóban, hogy nyilvánvalóvá vált a kapcsolat komoly jellege.

A herceg az eljegyzés bejelentését váró alattvalók általános megdöbbenésére két éve szakított ugyan barátnőjével, de a mosolyszünet alig két hónapig tartott, és az ifjú trónörökös - a jelek szerint teljes sikerrel - visszakönyörögte magát Kate kegyeibe.

(Majdnem) hétköznapi fiatalok...

Kate Middleton nem keveset áldozott az egyetemen kezdődött románcért.

Évek óta igen komoly nyomásként nehezedik rá, hogy a sajtó szinte minden lépését követi.

Ügyvédei többször is figyelmeztették a brit lapokat, hogy zaklatás címén eljárást indítanak ellenük, ha a hercegi barátnőt szó szerint üldöző lesipuskás fotósoktól vásárolnak képeket.

A Hello! úgy tudja: az "intenzív sajtóérdeklődés" miatt, Vilmos tanácsára, Kate el is költözött Londonból.

Hol szülei Berkshire grófságbeli otthonában, hogy egy staffordshire-i házban tartózkodik, közel ahhoz a támaszponthoz, ahol Vilmos pilótakiképzése folyik.

Olvassa el, milyen izgalmat okozott Vilmos herceg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.