Kate és Vilmos felszabadultan mulatott

Vilmos herceg elpirult a sztriptíztáncosnőtől

Vilmos herceg és barátnője Kate Middleton felszabadultan ropták a táncot egy jótékonysági rendezvényen tegnap este.

2008.04.04 15:01ma.hu

A rendhagyó jótékonysági eseményre Middleton kisasszony egy rózsaszín virágos ruhában érkezett, kedvese A herceg egy percig sem gondolkodott, hogy táncba vigye szerelmét. Little Richard "Tutti Frutti" című számára felkérte Kate-et. 

- Nagyon boldognak és szerelmesnek látszottak Kate szélesen mosolygott, mikor táncoltak Vilmossal - magyarázta az egyik meghívott. Vilmos igencsak elpirult mikor egy sztriptíz táncosnő műsorába kezdett, mindketten Kate is elfordult a produkció láttán. A herceg megpróbáltatásai ezzel nem értek véget: a színpadon lévő énekesnő, megajándékozta a herceget egy rózsával, mindezt a fogai közt vitte a közméltósághoz. Majd Vilmos az ajándék rózsát betette a jégtartó edénybe, egy üveg vodka mellé, Kate csak mosolygott a történeten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.