Az énekesnő megúszta a támadást

Képek: Újra behatoltak Madonna otthonába - A biztonsági rendszer megbukott?

Testi épsége nem, a biztonságérzete viszont alaposan megsérült Madonnának, akinek a házába a csúcstechnikájú biztonsági rendszer ellenére a hétvégén bejutott egy fanatikus rajongója.

Madonna még mindig dögös! képgaléria

2011.03.16 09:29ma.hu

Letartóztatták azt a férfit, aki betört Madonna londoni kastélyába a hétvégén. A 29 éves Grzegorz Matlok szerencsére nem jutott a lakás belsejébe, a testőrök pillanatokkal azután a földre teperték, ahogy bemászott az egyik oldalsó ablakon.

Az eset azért meglepő, mert a 10 szobás, 10 millió fontot érő kastélyt nemcsak biztonsági őrök óvják, hanem az egyik legkorszerűbbnek számító védelmi rendszerrel van felszerelve, a betörőnek tehát már az épületen kívül le kellett volna buknia.

Fotó: Splash News (További képekhez KATT ide!)

Az énekesnő eközben nem volt veszélyben, mert épp Amerikába utazott, imádott nagymamája temetésére, akit a múlt héten veszített el.

A lengyel származású Matlokot betöréses lopás vádjával állítják bíróság elé.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Madonna privát szférája veszélybe kerül: 2010 szeptemberében Robert Linhart nyugalmazott tűzoltót vádolták meg, mert graffitikkel mázolta tele Madonna New York-i lakásának oldalát az Upper West Side-on, és egy 18 centiméteres jégcsákányt találtak nála, nem sokkal azután, hogy írásban „üzent” Madonnának.

A rövidke levélben az állt: „Találkozz velem, kérlek. Mondj igent vagy nemet – ha a válasz igen, az álmom valóra válik. Ha nem, odamegyek!”A férfi a bíróságon azt mondta, nem tartja bűnösnek magát, abban semmi rossz nincs, ha találkozni akar kedvenc sztárjával, és soha nem fogja feladni.

További érdekes hírek Madonnáról IDE kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.