Csak messziről volt érdemes megnézni a dívát

Meghökkentő képek - Ez már ciki: Madonna puffadt arccal táncolt a megnyitón!

Nagyon készült fitness-terme mexikói megnyitójára a popdíva, olyannyira, hogy úgy tűnik, szükségesnek látta újabb adag botox-szal feltöltetni arcát, de a beavatkozásnak sajnos nyomai maradtak.

Madonna duzzadt arccal jelent meg mexikói fitness-terme megnyitóján képgaléria

2010.12.02 09:35ma.hu

Madonna általában tagadja, hogy arcát vagy testét plasztikáztatta volna, inkább a helyes táplálkozásra és az - esetében talán kissé eltúlzott - edzésre fogja, hogy túl az ötvenen is igen fiatalos.

Arca öregedését azonban nehezebben tudja visszafogni. A cáfolatai ellenére sokszor felröppentek a hírek arról, hogy igenis átesett már szépészeti beavatkozáson, sőt, járomcsont-implantátuma van.

További dögös képek - A régi és az új arc... - Fotó: Splash News

Ha feküdt is sebészkés alá, idáig valóban tökéletes volt a hatás, most azonban csúnyán mellényúlt az énekesnő, vagy inkább a doktora.

Madonna nemrég alapított saját fitness-terem hálózatot, melynek mexikói megnyitóján a díva az eddiginél is fiatalosabb, üdébb akart lenni. Nem véletlenül, hiszen csupa tizenévessel ropta a táncot a megnyitón.

Arca dagadtságát azonban nem tudták feledtetni a profi tánclépések. Látványosan duzzadt volt tökéletesen kikészített arca.

A szemtanúk szerint messziről valóban nagyon fiatalosnak tűnt, csak nagyon közel nem kellett volna hozzá menni, mert a hatás azonnal eltűnt...

A beavatkozás után ugyan a duzzanat lelappad, de úgy tűnik, Madonnának ezt nem volt ideje megvárni.

Bajban van a díva fitness stúdiója!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.