Madonna még mindig szexi!

Képek: Madonna vadmacskaként csábít

Bár már elhagyta azt a bizonyos ötödik X-et is, Madonna még mindig elképesztően jól néz ki, így aztán nem bántuk, amikor ezekre a képekre bukkantunk róla.

Madonna még mindig dögös! képgaléria

2010.09.30 19:29
Fotó: Egotastic

Madonnáról, a tetteiről, stílusáról lehet vitatkozni, de az biztos, hogy 52 évesen is sok fiatal irigyli a testét. Nem véletlen, hogy a Dolce & Gabanna cég felkérte őt az aktuális kampányfotózáshoz, amelyekkel a fehér, vagy inkább feketeneműket reklámozza.

Madonna titkairól sokat lehet olvasni, hogy miféle módszerekkel tartja magát karban, nos, ezek a képek tagadhatatlan bizonyítékul szolgálnak, hogy érdemes megfogadni a tippjeit.

Madonna megmutatja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.