Újabb friss husira cserélte Luz-t a díva?

Képek - Madonna egész éjjel egy huszonévessel smacizott

Úgy tűnik, már nem a brazil modell Jesus Luz boldogítja Madonnát - az énekesnőt egy hasonlóan zsenge korú táncossal látták, félreérthetetlen helyzetben.

Fiatal és jóképű - Madonnát új pasival látták! képgaléria

2010.10.21 11:35ma.hu

Bár dúlt a szerelem, a jelek szerint egy-két év után kihunyt a láng Madonna és brazil modell kedvese, a huszonéves Jesus Luz között.

Nem tudni, mi történt, az biztos, hogy az örökifjú dívát mostanság egy másik, ám hasonlóan fiatal pasival látni. Húsz évvel fiatalabb nála az a háttértáncos is, bizonyos Brahim Zaibat, akivel a minap csókolózás közben kapták rajta egy klubban. A páros cseppet sem zavartatta magát.

Szexi képek a sztárról! - Lesifotó: ő lenne Madonna új pasija? - Fotó: X17Online

Madonna 52 esztendős, de ez nem tartja vissza abban, hogy rendre fiatal udvarlók fejét csavarja el.

Guy Ritchie rendezőtől való válása után jött össze a brazil Luz-zal - a viszonyt kezdetben tagadták, ám pár hónap után már a nyilvánosság előtt is felvállalták egymást.

Jesus együtt mutatkozott Madonnával és gyermekeivel, némileg a pótpapa szerepét is betöltve, sőt, az énekesnő egy alkalommal egy rendezvényen bevallotta mindenki füle hallatára, hogy Luz élete nagy szerelme...

Nos, a jelek szerint már nem lobog a láng - A New York Post a napokban kiderítette, hogy egy táncos nyerte el Madonna kegyeit, ám kezdetben egy Brahim Rachiki-ről suttogtak.

A keresztnév azonos, de a Daily Mail szerint Brahim Zaibatról van szó, Madonna és a fiatal férfi románca pedig nem is annyira újkeletű.

Egy biztos, a jóképű fiatalemberrel igen jól érezte magát a díva minap a New York-i SL nightklubban, ahol az egész estét egymás karjaiban - pontosabban szájában - töltötték.

A napokban lesifotót is készített róluk az X17Online portál, valószínűsíthető, hogy a fehér felsőt viselő férfi Madonna új párja.

Madonna újabb botrányos fotói...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.