Túl öreg a popdíva a bulizáshoz?

Kínos képek: Melegítőben rúgott be és szédelgett Madonna!

Kissé gyűrötten távozott egy éjszakai mulatozásról a popdíva a minap - Madonna állítja, 51 évesen is jól bírja szusszal, bár a kinézete nem erre utalt.

Furcsa ábrázat - Túl öreg Madonna a bulizáshoz? képgaléria

2010.07.26 11:30ma.hu

Nemcsak kidolgozott, fitt külsejével igyekszik bizonyítani Madonna, hogy még fiatalnak érzi magát - huszonéveseket meghazudtoló izmaival és energiájával mindenkit leköröz, ha színpadra áll, ám úgy tűnik, az éjszakában már nem akkor "császár".

Madonna kissé megviselt - Fotó: Xposure

Az 51 esztendős, négygyermekes sztár a minap nála jóval fiatalabb táncosaival ment szórakozni az egyik londoni mulatóba. Lazára vette a figurát, melegítőnadrágban és felsőben toppant be - írja a Daily Mail.

Az Aura klubban eleinte ő is teljes erőbedobással táncolt, de hajnali három óra körül igencsak alábbhagyott a lelkesedése. Egy újabb alkoholos ital mellett várta meg a buli végét - addig is felhajtott azonban néhány pohárral, ami, valljuk be, igencsak meglátszott rajta.

A szemtanúk szerint úgy viselkedett, és úgy akart kinézni, mint egy tizenéves "hip-hop sztár".

Amikor kísérőivel együtt távozott a klubból, meglehetősen dekoncentráltnak tűnt - egy lesifotós felvételeinek tanúsága szerint enyhén szólva gyűrött állapotban volt, és azt sem igen vette észre, mennyire bambán néz a kamerába...

A kocsiba ülve aztán még inkább látszott, hogy megártott neki az ital, olykor percekre lehunyta a szemét.

Sminkszereket ihletett Madonna

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.