A kis Mercy nagymamája fenyegetőzik

Képek - Öngyilkossági tervek miatt elvehetik Madonnától a lányát!

Nem kevés pénzébe, fáradtságába és idegeibe került Madonnának, míg hőn áhított adoptált kislánya hozzá került, ám ost félő, hogy elveszítheti a nehezen megszerzett Mercy-t.

Ilyenek most: képek a kis Mercy-ről és Madonna családjáról! képgaléria

2010.11.05 11:29ma.hu - Fotó: INF Daily - Fame

Már annak idején nagy felbolydulást keltett, hogy a sikeres díva kinézte magának a kis fekete bőrű lányt, Mercy-t Malawiban.

Madonna korábban adoptált gyermekét, David Bandát szintén ebből az országból fogadta örökbe. Úgy gondolta, hogy a másik adoptált kicsi is származzon Malawiból, amelyet egyébként az énekesnő anyagilag komolyan támogat.

Csakhogy míg a kisfiú, David árva volt örökbefogadásakor, a most négyéves Mercy-nek élnek a rokonai.

További képek a kislányról! - Madonna sokat küzdött Mercy-ért - Fotó: Fame

Például a nagymamája, Lucy Chekechiwa, aki most, évekkel később úgy határozott, megpróbálja visszaszerezni a kisunokáját. Az asszonynak elhunyt lánya után csak a kis Mercy maradt, akit azonban Madonna korábbi ígérete ellenére örökbefogadása óta nemigen láthatott.

Két éve már, hogy a kislány az énekesnővel, valamint testvéreivel, David-del és Madonna vér szerinti gyermekeivel, Lourdes-szel és Rocco-val él.

A nagyi már annak idején is megnehezítette a sztár adoptálását. Csak hosszadalmas jogi ügyintézés után vihette el Mercy-t Malawiból Madonna.

A kislány hatvanas éveit taposó nagymamája a BBC-nek elmondta: nagyon fáj neki, hogy bár az énekesnő azóta többször is járt az országban, de ő nem láthatta az unokáját.

Az asszony a lánya halála után úgy hitte, Mercy nála maradhat, de mikor Madonna feltűnt, a rokonság tiltakozása ellenére is sikerült elvinniük a gyermeket.

Meggyőzték őket azzal, hogy Mercy-nek egyébként sosem lenne lehetősége jobb körülmények közt élni és jó iskolába járni, ami tény - mondta el a kislány nagyanyja, hozzátéve: azt is ígérték, hogy láthatja majd, de azóta sem találkozhatott Mercy-vel.

A nagymama nem akar egyedül maradni, nincs a kislányon kívül senkije, és ha nem kapja vissza, már azon is gondolkodott: véget vet az életének... Hogy a fenyegetőzésre hogyan reagál Madonna és a családja, az egyelőre jó kérdés.

Hatalmas mellekkel reklámoz Madonna

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.