Megnyílt az első Hard Candy Fitness

Szenzáció: Madonnával gyúr a világ!

Táncbemutatóval nyitotta meg Madonna a nevével fémjelzett fitnesshálózat első termét. Mexikóváros után az egész világot szeretné behálózni.

Madonna még mindig dögös! képgaléria

2010.11.30 18:29ma.hu

50 fölött is meg kell őriznünk vitalitásunk, ezt vallja Madonna, de nemcsak vallja, hanem szó szerint élen jár a jó példával. Olyannyira, hogy nemrég elhatározta: nemcsak rendszeresen eljár edzeni, de ő maga szeretné biztosítani a helyet, ahol követhetik példáját a rajongói.

Hogy miért csak a rajongói? Nos, a 2008-ban megjelent nagylemez címét viselő Hard Candy Fitness Hálózat minden apró részletében Madonnát idézi, kezdve a központi helyeken szóló zenéktől a világításon át a berendezési tárgyakért, de még a gépek fantázianevei is Madonnára utalnak. Így aki nem rajong a popsztár stílusáért, az kevésbé fogja magát otthon érezni.

Még több kép itt!! (Fotó: madonna.com)

Ám aki szereti Madonnát, annak mindenre kiterjedő tökéletes élményben lehet része, igaz, egyelőre csak Mexikóvárosban, ahol hétfőn nyitotta meg a fitnesslánc első termét az énekesnő. Az új teremben persze nemcsak erősíteni lehet, központi szerepet kap a jóga, Madonna kedvenc sportja, és ötletként felmerült, hogy a kezdő csoportot stílusosan „Like a Virgin”-nek fogják hívni, de a hírek nem szólnak arról, hogy végül ezt a tippet felhasználta-e az énekesnő.

A hálózatról szóló bejelentést még októberben tette meg a popdíva, ekkor azt is közölte, hogy a mexikói terem után Európa és Ázsia nagyobb városaiban is szeretné felépíteni a Hard Candy Fitness helyi sportcentrumát, de nem marad ki Oroszország, Brazília és Argentína sem.

Madonna új pasit fogott magának

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.