Terhes a rendező barátnője, Jacqui

Képek: Madonna elkésett - Guy Ritchie második gyerekét várja

Éppen a közelmúltban fejtette ki a popdíva, nagy hiba volt elválnia rendező férjétől, Guy Ritchie-től - Hiába gondolná azonban meg magát, Guy szíve már másé, sőt, ismét apa lesz!

2011.03.09 18:00ma.hu

Terhes Guy Ritchie kedvese, a csinos, magas, szőke Jacqui Ainsley. A 42 esztendős rendező a jelek szerint újra megtalálta a boldogságot.

Guy és Jacqui egy éve alkot egy párt, de csak júniusban álltak a nyilvánosság elé szerelmükkel. A szőke hölgyemény mindössze 29 éves. Amikor felfedezte, hogy gyermeket hord a szíve alatt, sírva fakadt a boldogságtól - nyilatkozta a Daily Mail-nek egy bennfentes.

Ritchie is nagyon lelkes, pihenni vitte a párját, szeretné, ha terhessége nyugalomban telne. A kisbaba a hírek szerint szeptemberben érkezik. A rendezőnek ő lesz a második gyermeke - legalábbis a második vér szerinti.

Első fia, a tízéves Rocco Madonnával való házasságából született. Ám együtt nevelték a popdívával Lourdes-t, Madonna ma már kamasz lányát és a Malawiból örökbefogadott David-et is.

Madonna a közelmúltban nyilatkozott arról, ma már látja: hiba volt elengednie Guy-t. Ősszel a páros többször töltötte együtt az időt a gyermekeik miatt.

Válásukat két éve mondták ki - mégis, a popsztár úgy fogalmazott, az elmúlt időszakban akadt szeretői nem tudták őt semmilyen szempontból úgy kielégíteni, mint Guy Ritchie.

Jacqui Ainsley egyébként cseppet sem emlékeztet Madonnára.

Mi újság Guy Ritchie karrierje terén?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.