Két éve már, hogy Guy Ritchie-vel vége

Képek - Ez is eljött: Madonna megbánta, hogy elvált!

A sokszor önfejű popdíva beismerte, hogy hibázott. Nem kellett volna elválnia rendező férjétől, Guy Ritchie-től. Igazak a pletykák, miszerint a volt páros egyre több időt tölt együtt...

Aranyos képek: Madonna gyermekei vidámparkban bolondoznak képgaléria

2011.01.11 11:29ma.hu - Forrás: inquisitr.com

Az utóbbi időben többször is felröppent a hír, miszerint Madonna és volt férje, Guy Ritchie közös programokat szervez, és nem csak kötelességből, a gyermekek miatt...

Pedig már csaknem két éve, hogy válásukat hivatalosan is kimondták, és bizony nem a leghízelgőbb jelzőkkel illették egymást sem előtte, sem utána.

Guy és Madonna, még együtt - Még több kép a fotóra kattintva! - Fotó: Showbizspy

Madonna nem vesztegette az idejét az elmúlt években, több, nála jóval fiatalabb pasival randizott, sőt a brazil, huszonéves modellel, Jesus Luz-zal közel egy évig együtt járt.

Most azonban úgy tűnik, mégis belátta: Ritchie volt az igazi! Rádöbbent, hogy a nagy korkülönbség nem tesz jót egy kapcsolatnak, és hiába várja ugyanazt egy fiatal kedvestől, amit a volt férjétől megkapott.

Madonna meglepő módon azt is bevallotta, hogy az elmúlt időszakban akadt szeretői nem tudták őt semmilyen szempontból úgy kielégíteni, mint Guy Ritchie.

A rendező és a popdíva három gyermeket neveltek együtt: Madonna nagylányát, a 13 éves Lourdes Mariát, közös fiukat, a 9 éves Roccót, és a Malawiból örökbefogadott, ma 4 esztendős David Bandát. Ám azóta az énekesnő ugyancsak innen adoptált egy kislányt is, Mercy-t, aki ötéves.

Lehet, hogy újra egyesül a család?

Madonna lánya kék hajat szeretne

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.