50 millióra perli az újságot a sztár

Katie Holmes: Rágalom, sosem drogoztam!

Borsos összeget követel Katie Holmes az egyik amerikai magazintól, amiért az a januári számának címlapján azt sugallta, hogy a színésznőnek drogproblémákat kellett leküzdenie.

Katie Holmes mosolyát elvitte a kiscica képgaléria

2011.03.02 16:29ma.hu

Hamisan állították be drogosnak Katie Holmest, ezért bőséges kártérítést követel a színésznő az amerikai Star magazintól. A januári címlapon ugyanis szinte ordít, hogy Katie drogozása sokkoló, és a függőség valóságos rémálom.

Igaz, hogy az újság belső oldalain már szó sincs ilyesmiről, de a beharangozó Holmes szerint károkat okozott neki. A címlapsztori részletes verziójából kiderül, hogy a színésznő egy függőségi kezelés körforgásának csapdájába esett, de a kábítószerről itt már egyetlen szó sem hangzik el, helyette viszont bőségesen lehet olvasni a Szcientológiai Egyházról.

Nem csoda: a színésznő és férje közismerten tagjai a vitatott közösségnek, sőt, Tom Cruise az egyik vezetője a Hollywood-i szcientológusoknak.

Katie és Tom egy nem túl vidám vacsorán (Fotó: Flynet)

A Star magazin rosszindulatú állításokat közölt Katie-ről, ami nemcsak hamis, de etikátlan és jogellenes is. Kegyetlenül megrágalmazták Katie-t, olcsó trükkel hatottak a közvéleményre, és a címlapon szereplő állításokról a cikkben egy szó sem esett” – mondta a híresség ügyvédje, Bert Fields. A 32 éves színésznő ezért nem kevesebb, mint 50 millió dolláros kártérítést követel.

Holmes nemcsak emiatt orrolt meg a magazinra, hanem azért is, mert ők kezdték terjeszteni azt az állítólag szintén hamis állítást, mely szerint öt év után az utolsókat rúgja házassága Tom Cruise-szal.

Utóbbi részlet viszont azért különösen zavaros, mert nemrég Katie elköltözött férjétől a két gyermekükkel együtt, és több lap is úgy tudja, hogy elege lett a szcientológia szabályaiból és abból, hogy mindennek úgy kell történnie, ahogyan azt férje elképzeli.

Még több érdekes hír Katie Holmesról ide kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.