Nyoma sincs a boldog családnak

Szomorú képek: Hova tűnt Katie Holmes mosolya?

Már nyomokban sem fedezhető fel az egykori családi idill azokon a képeken, amelyek néhány napja készültek Tom Cruise, Katie Holmes és Suri közös programjáról.

Katie Holmes mosolyát elvitte a kiscica képgaléria

2011.02.09 18:29ma.hu

Katie Holmes hónapokkal ezelőtt különköltözött Tom Cruise-tól, az okokat a mai napig sem részletezték hivatalosan, ám a közeli ismerősök szerint a 32 éves színésznő megelégelte, hogy mindennek úgy kell történnie, ahogy szcientológus férje megálmodja, végre a saját életét szerette volna élni.

Tegnap este közösen töltöttek néhány órát a kanadai Vancouverben, és beültek egy thai étterembe vacsorázni. Ám a képek tanúsága szerint végleg elillant a köztük valaha annyira látható harmónia.

Katie egykedvűen üldögélt csak az asztalnál, miközben Suri boldogan csacsogott édesapjával, láthatóan valahol egészen máshol, messze járt a gondolataiban. Távozáskor is ugyanez volt a helyzet: Suri az apukája kezét fogta, Katie pedig több lépéssel lemaradva követte őket.

A 48 éves színész egyébként a Mission Impossible 4. részének forgatása miatt tartózkodik Kanadában, ami láthatóan az utolsó hely volt, ahol a valamikori tinisztár most lenni szeretett volna. Egyes hírek szerint nem volt alaptalan a rosszkedve: állítólag már utasította édesapja ügyvédjét, hogy készítse elő a váláshoz szükséges iratokat.

Fotó: Flynet Online (További képek a galériában!)


Katie Holmes és Tom Cruise 2006-ban házasodtak össze, és az esküvő után az ifjú feleség azt nyilatkozta: már kislányként arról álmodozott, hogy a sármos színész oldalán fog az oltár elé vonulni egy álomszép ruhában.

Ez az álma teljesült is, ám akkor még nem tudhatta, hogy a csillogó felszín alatt mi lapul. Arca az utóbbi hónapokban megkeményedett, külsejében és öltözködésében is elhanyagoltabb képet mutat, szakmailag pedig a házasság éveiben nem tudott maradandó teljesítményt felmutatni.

Egy ízben célzott is erre, elmondása szerint nagyon bántja, hogy már nem érdekli az embereket az ő karrierje, most már csak mint Tom Cruise feleségét emlegetik.

Talán ez most változik, szóba került egy új munka, a Jack és Jill című filmben Adam Sandler oldalán kapott szerepet.

Tom Cruise bojkottálhatja az Oscart

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.