Egyre kiborítóbb Cruise-né stílustalansága

Katie Holmes megint hozta a (rossz) formáját

Valaha követendő példaként pózolt Tom Cruise felesége a címlapokon, ma azonban ha a fotósok előtt ki is kupálódik, a hétköznapokban aligha tennék címlapra...

Kissé stílustalan: Katie Holmes megint furcsán nézett ki képgaléria

2010.12.17 18:29ma.hu - Fotó: GSI Media/Justjared

Katie Holmes a hírek szerint különköltözött egy időre a férjétől - régi önmagát visszakapni azonban a jelek szerint még sok időbe fog telni.

Már természetesen ha valóban a férje, Tom Cruise elvárása a legfőbb oka annak, hogy ilyen furcsán öltözik az utóbbi években.

Még több képért katt a fotóra! - Katie lazán nyomul mostanság - Fotó: GSI/Justjared

Az egyébként elragadó arcú, csinos színésznőt sokszor szólták meg házassága óta különös stílusváltásai miatt.

Nagyon úgy festett, hogy Cruise mellett a valaha bájos, kislányos színésznőből "erővel" komoly nőt faragtak, akinek nemcsak a haja rövidült, de az öltözködése is egyre ízléstelenebbé - olykor hanyaggá - vált.

Persze vannak azért Katie-nek remek választásai is, de ezekből mintha kicsit kevesebb lenne az utóbbi időben...

A minap a 31 éves színésznő stylist-jával és üzleti partnerével, Jeanne Yang-gal találkozott Los Angeles-ben, ekkor sikerült lencsevégre kapniuk a fotósoknak. Nos, nem tudni, a stylist mit szólt Katie nagyon is hétköznapi viseletéhez, különösen a frizurájához.

Holmes úgy festett, mintha arra törekedett volna, hogy legkimustráltabb szerelésében jelenjen meg, mostanra megnőtt haját pedig "pogácsába" feltekerte a feje búbjára, de még a rendes megigazításhoz sem vette a fáradtságot...

A kérdés a régi marad: miért rejti el állandóan nőies, vonzó alakját, kislányos báját a színésznő? Annyi bizonyos, hogy a lánya, Suri Cruise stílusát tekintve mostanában simán lekörözi.

Bankkártyát kapott ajándékba Katie Holmes kislánya

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.