Nem tudni, mi lett, és hogy hívják...

Képek - Megszületett Penelope Cruz és Javier Bardem gyermeke!

Világra jött a népszerű színész páros, Javier Bardem és Penelope Cruz első gyermeke - eddig azonban csak azt tudni, hogy Los Angelesben, még a nemét sem árulták el.

Turbékoló szerelmesek: Penelope Cruz és Javier Bardem képgaléria

2011.01.26 11:29ma.hu - Fotó: Splash - Ramey Photos

Megszületett az Oscar-díjas páros első babája! Az örömhírt az El País spanyol napilap közölte, aki a sztárokhoz közelálló, családi ismerősre hivatkozott.

A gyermek születéséről csak annyit tudni, hogy a Los Angeles-i Cedars Sinai klinikán jött a világra. Egyes források szerint kisfiú, de ezt senki sem erősítette meg, ahogyan azt sem tudni, hogyan keresztelték el a csecsemőt.

Penelope Cruz és Javier Bardem a jelek szerint mindent megtettek, hogy szinte semmi se szivárogjon ki a nagy eseményről.

Penelope és Javier a decemberi Lakers meccsen - Fotó: Ramey

A családtagok és a színészek szóvivői nem voltak hajlandóak többet elárulni, a sajtó érdeklődésére kitérő válaszokat adtak.

A szépséges színésznőről ősszel jelentek meg először látványos, pocakos fotók, melyek elárulták, hogy várandóssága meglehetősen előrehaladott.

Nem tévedtek annak idején, akik azt feltételezték: a gyors esküvő oka a babavárás volt. Az Oscar-díjas sztárpár ugyanis júliusban, a Bahamákon kötötte össze hivatalosan az életét.

A 36 éves Penelopénak és 41 esztendős szerelmének még nem volt gyermeke, mindkettőjüknek a most született baba az első csemetéje.

Igen régen találkoztak először, egy 1992-es film forgatásán, de csak 2008-ban kezdtek el egymással randizni, a Vicky Cristina Barcelona című alkotást követően, melyben együtt játszottak.

Javier Bardem háttérbe szorította összes kollégáját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.