Dekoltázs-királynők az éjszakában

Cicimustra a vörös szőnyegen: ők pakolták ki a legtöbbet a Golden Globe-on!

Nemcsak a tehetség és az elismerések, a leggyönyörűbb dekoltázsok estéje is a díjátadó gálák többsége - A színésznők most sem fukarkodtak a szexis megjelenéssel a Golden Globe-on.

Golden Globe 2011 - a legdögösebb dekoltázsok! képgaléria

2011.01.17 16:29ma.hu

Nos, aligha lehet meglepetés, hogy a legszebb dekoltázsokat idén is "díjazták" a népszerű külföldi bulvároldalak, felsorolva a legszexisebb ruhákat viselő színésznők nevét.

Képek a fotóra kattintva! - Anne Hathaway - Fotó: INF/Fame

Számos díjátadón mutathatják meg magukat a csinos színésznők évente, s el kell ismernünk, be is vetnek mindent azért, hogy a jelenlevők ne tudják róluk levenni a szemüket.

A "show" részei a lélegzetelállító, nőies, ragyogó ruhák, rendszerint valamelyik ismert tervező drága darabjai.

A Golden Globe-on ezúttal a kisgyermekes Halle Berry, Angelina Jolie, Emma Stone, Megan Fox, Sofia Vergara, Maria Menounos, a "született feleség", Eva Longoria, Nicole Kidman, Heidi Klum, Mandy Moore, Amy Adams és Naya Rivera aratott bámulatos dekoltázsával.

Az a ruha sem volt azonban elhanyagolható, melyet a tüneményes Anne Hathaway viselt - hátul éppcsak eltakarta a színésznő formás fenekét...

Tiltólitsára került a mély dekoltázs!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.