Anne Hathaway bájos alakítása a mozikban

Hamarosan jön: Szerelem és más drogok

A gyógyszerekkel kereskedő Jamie tipikusan az a férfi, aki minden nővel össze akar jönni, és általában sikerül is neki.

2011.01.05 18:00premierfilm.hu/ filmkatalogus.hu

Jamie (Jake Gyllenhaal) sármos pasi, nincs nő, akit ne kapna meg, ha akar.

És ő mindegyiket akarja – miközben a munkájában is örökké győzelemre tör: gyógyszerekkel kereskedik, és már nagyon várja a nagy fogást.

A gyógyszerekkel kereskedő Jamie tipikusan az a férfi, aki minden nővel össze akar jönni, és általában sikerül is neki.

Kapcsolataiban és munkájában is a csúcsra tör, várja a nagy lehetőséget. Azután találkozik Maggie-vel (Anne Hathaway), aki más, mint az addigi könnyű kalandjai. Meghódíthatatlan szabad szellem, aki nem hagyja, hogy bárki vagy bármi az útjába álljon.

A páros vad, szenvedélyes, és kiszámíthatatlan viszonyba keveredik egymással. Maggi nem az a könnyen megszerezhető fajta.

Kapcsolatuk szenvedélyes, de nem zökkenőmentes: Jamie képtelen elkötelezni magát, Maggie pedig nem akar beleszeretni a férfiba, akihez egyre jobban vonzódik...

Jamie, aki képtelen bármiféle elkötelezettségre, kisebb válságba kerül, mikor kapcsolatuk komolyra kezd fordulni.

Maggie is egyre jobban vonzódik hozzá, bármennyire is küzd az érzései ellen, és az ellen, hogy ez a szerelem mindent megváltoztathat körülöttük.

Love and Other Drugs

Rendező: Edward Zwick

Főszereplők:
Jake Gyllenhaal (Jamie Randall)
Anne Hathaway (Maggie Murdock)

Szereplők:

Judy Greer (Cindy), Hank Azaria (Dr. Stan Knight), Oliver Platt (Bruce Winston), Katheryn Winnick (Lisa), Gabriel Macht (Trey Hannigan), Jaimie Alexander (Carol), Natalie Gold (Helen Randall), George Segal (Dr. James Randall), Scott Cohen (Dr. Ted Goldstein), Josh Gad (Josh Randall),

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.