Robert De Niro és Ben Stiller újra nevettetnek

Az Utódomra ütök végre a mozikban!

Tíz évvel, két kis Beckurral és számtalan akadállyal később Greg végre megbékél szigorú apósával, Jackkel. Ám amikor a pénzszűkében lévő apuka másodállást vállal egy gyógyszercégnél, Jack ismét teljes gőzzel gyanakodni kezd kedvenc ápolójára.

2010.12.23 12:30ma.hu

10 évvel az hajszál híján tragédiában végződött eljegyzés után Pam, Greg és a két ifjú Bekúr trónörökös szinte töretlen bizalmát élvezik Jacknek - főleg miután kedvenc férfi-nővére egy gyógyszercégnél vállal másodállást, hogy pénzszűkében lévő családja helyzetén javítson.

Amikor Greg és Pam szülinapot tart az ikreknek, amire mire mindenkit meghívnak - beleértve Pam ex-ét, Kevint (Owen Wilson) is - Greg véglegesen be akarja bizonyítani, hogy méltó a családfő szerepére - de vajon sikerült-e meggyőznie az örök szkeptikus ex-CIA-ést, vagy épp ellenkezőleg: örökre kikerül a bizalom körébő

Utódomra ütök
(Little Fockers)

rendező: Paul Weitz
forgatókönyvíró: John Hamburg, Larry Stuckey
zeneszerző: Stephen Trask
operatőr: Remi Adefarasin
producer: Robert De Niro, John Hamburg, Ryan Kavanaugh, Jay Roach, Jane Rosenthal
vágó: Greg Hayden, Leslie Jones, Myron I. Kerstein

Szereplő(k):
Robert De Niro (Jack Byrnes)
Ben Stiller (Greg Focker)
Teri Polo (Pamela Byrnes-Focker)
Owen Wilson (Kevin Rawley)
Dustin Hoffman (Bernie Focker)
Barbra Streisand (Rozalin Focker)
Blythe Danner (Dina Byrnes)
Jessica Alba (Andi Garcia)
Harvey Keitel (Randy Weir)
Laura Dern

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.