Tabuk nélkül: Szex és más drogok

Kőkemény szex a filmvásznon: Anne Hathaway bevállalta!

Szinte nem volt olyan, amit Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal ne tett volna meg a kamerák előtt, úgyhogy a Szex és más drogok már-már soft-pornóba csapott át!

Tűzforró szex a vásznon: Jelenetek Szex és más drogokból képgaléria

2010.11.26 15:58ma.hu
Fotó: Egotastic

Eddig csak a szóbeszédnek lehetett hinni, most végre itt vannak az első jelenetek a Szex és más drogok című új filmből, amelyben Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal bizony cseppet sem fogja vissza magát!

A két színészről a minap olyan nyilatkozatok jelentek meg, miszerint nem kellett annyira rájátszaniuk az erotikus vonzalomra, de ezt egyelőre mindkét fél határozottan cáfolta, szerintük csak a film minél hatékonyabb promóciója miatt van szükség arra, hogy például egy magazin címlapján is meztelenül álljanak modellt.

A forgatáson egyébként Anne eredetileg kissé szégyenlős volt, és kikötötte, hogy amikor áll a kamera, ő nem akar pucéran szaladgálni, de később meggondolta magát, elmondása szerint főleg a sminkjét akarta megóvni az állandó öltözés-vetkőzés miatti elkenődéstől.

Mit lehet erre mondani? A filmben biztos, hogy nem érezte feszélyezve magát, úgyhogy kőkemény erotikára számíthat, aki betér a moziba a hamarosan bemutatásra kerülő Szex és más drogok című filmre!

Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal akarta a szexet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.