Fantasztikus kreációk vonultak fel a díjátadón

Fotók: Combmutogató sztárok, dögös dekoltázsok a VMA-n

Idén is hatalmas látványosságnak számított a Los Angeles-ben megrendezett MTV Video Music Awards díjátadó, mely nemcsak a szakma, hanem divat szempontjából sem utolsó élmény.

Az MTV Video Music Awards díjátadó legszebb ruhái! képgaléria

2010.09.14 10:29ma.hu

Minden évben várva-várt, igazi különlegesség az MTV Movie Awards és az MTV Video Music Awards díjátadó - Nemcsak azért, mert a szakma legjobbjait elismerik.

A fellépésre használt kreációk és az elegáns ruhák tömkelegének szemlézésére is jó alkalom. Egy-egy híresség öltözéke igazi látványosság, nem mindenhol találkozhatunk ilyesmivel.

Az idei, két nappal ezelőtt Los Angeles-ben megrendezett gála sem maradt alul a meglepő és elbűvölő ruhák tekintetében.

Egyik-másik valóban utánozhatatlan - de most talán hagyjuk figyelmen kívül az abszolút győztes Lady Gaga marhahús-szerelését, hiszen az bőven az extrém kategóriába tartozik....

Ő is előrukkolt azonban egy másik, elegáns, fekete-sárga, tollas (!) kreációval, amely előnyösen hangsúlyozta az erre az alkalomra őszessé tett frizuráját.

A szemet gyönyörködtető modellek között is találunk példát bőven, Katy Perry rövid, de igazán ötletes, kislányos ruhája különös bájt kölcsönzött az egyébként is babaarcú énekesnőnek.

Selena Gomez
hosszú, felsliccelt ezüst estélyije és Ashley Greene csinos, masnis miniruhája is kapott elismerő tekinteteket...

Arattak az egyszerű, de rafinált fekete, fehér és ezüstszínű miniruhák, kisestélyik. Népszerűek voltak a testhez simuló anyagok, de a szétterülő szoknyák is, csipkés kiegészítőkkel.

Lady Gagán kívül azonban kevesen választottak feltűnő színű ruhát. Közéjük tartozik Karina Smirnoff, Rosario Dawson és Snooki.

Divat - megoldás a mellméret-problémákra?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.