Már csak ezért is megéri...

Fotók: Álomszép ruhákban pompáztak az Emmy-gála sztárjai!

Ahogy közeledik egy-egy világraszóló díjátadó, a hírességek divattervezőjüket, kedvenc butikjukat is felkeresik - az Emmy-gálán is ragyogtak a szebbnél-szebb ruhakölteményekben!

Ragyogás és pompa: Neves divattervezők kreációiban a híres sztárok! képgaléria

2010.08.30 13:29ma.hu - Fotó: Getty - Splash

A rangos filmes- és zenei díjátadó ünnepségek nemcsak a szakma, hanem a divat szempontjából is jeles eseménynek számítanak - minden szem a sztárokat követi, akiknek egyáltalán nem mindegy, mit viselnek ezeken az alkalmakon.

Heidi Klum - A négygyermekes modell viselte a legrövidebb ruhát

A legigényesebbek kedvenc divattervezőjükkel általában már jó előre kigondolják, miben fognak majd végigvonulni és a kamerákba mosolyogni a vörös szőnyegen.

Az Emmy-díjátadó gálán most is szép számmal volt kínálat az ámulatbaejtő estélyikből, koktélruhákból.

Idén is nagyot kaszálhatott az Armani - az ő darabjait viselte Jennifer Westfeldt, January Jones, Anna Paquin vagy Claire Danes.

Menő volt a Donna Karan - Elisabeth Moss az ő portékájukban pózolt a kameráknak.

Az Oscar de la Renta, a Zac Posen, a Marchesa, a Tony Ward Couture, az Escada ruhái is jól fogytak, nem kisebb sztárok viselték őket, mint Lea Michele, Christina Hendricks, Eva Longoria Parker, Kelly Osbourne vagy Jane Krakowski.

A Burberry ruhakölteményét a Glee sztárja, Jayma Mays, a Carolina Herreráét pedig Dianna Agron választotta. Képviseltette magát természetesen a Christian Dior is, az ő kreációjuk Emily Blunt-ot borította ragyogásba.

Régen tabunak számított - ma a legnagyobb divat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.