Apró vagy óriási, elegáns és fodros...

Képek: Virágba borult sztárok - lesse meg az idei nyári divatot!

Kétségtelenül a könnyed, virágos ruha a nyári szezon egyik legnagyobb slágere - a híres hölgyek is előnyben részesítik, még az igazán elegáns partikon is.

Virágos a divat a sztárok körében! képgaléria

2010.07.19 12:05ma.hu

Nemcsak a könnyed nyári hangulatot tükrözik, de vidámak, színesek és ami a meleg időben különösen fontos, kellően szellősek is ezek a csinos, nőies darabok!

Jessica Alba

A férfiak is elismerő tekintettel adóznak a bájos, kislányos, vagy éppen virágos formájukban is előkelő és elegáns nyári ruháknak.

A sztárvilág csinos hölgyei is felfedezték maguknak idén a virágos ruhákat, legyen szó szűkös, mini, harangszoknyás vagy egészen hosszú, estélyre is kényelmesen felvehető modellekről.

Számos változat létezik belőlük, mint ahogyan azt látni is fogjuk. Jessica Alba például remekül mutat a fehér alapon rózsaszín virágos, laza aljú miniruhában, melynek esését csupán a derékon töri meg egy apró öv.

Drew Barrymore, Sophie Ellis-Bextor vagy Naomi Campbell a hosszú, szellős változatokat kedveli, míg Goldie Hawn a földig érő, ám mélyen dekoltált, Trudi Styler pedig az egészen szűk, és alul sellő-szerűen elterülő változatra szavaz.

Konnie Huq és Alesha Dixon a harangszoknyában végződő ruhákban érzi jól magát - Beatrice hercegnő azonban például gumírozott derekú kétrészest visel, hatalmas piros rózsákkal, sárga alapon.

Hogy apró, szinte egybeolvadó mintát adnak-e ki a virágok, vagy nagy és feltűnő formában mutatják magukat a ruhán, ki-ki válassza ki ízlése szerint...

Az őskorban is divat volt a bőrnadrág?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.