Bevallotta a brit színésznő...

Mary Poppins törvénytelen gyermek volt - Képekben Julie Andrews!

Julie Andrews törvénytelen gyermek volt - Ezt maga a tüneményes brit színésznő, a felejthetetlen Mary Poppins vallja be rövidesen megjelenő önéletrajzában.

Gyönyörű képek a nagyszerű Julie Andrews-ról képgaléria

2008.03.18 17:00MTI

Julie Andrews törvénytelen gyermek volt. Ezt maga a tüneményes brit színésznő, a felejthetetlen Mary Poppins vallja be rövidesen megjelenő önéletrajzában.

Julie 14 éves volt, amikor anyja barátainak házában megismerkedett a házigazdával, egy "magas, szép férfival". Anyja hazafelé menet vallotta be, hogy ez a férfi az igazi apja.

Julie Andrews Mary Poppins-ként

A lány emlékezett arra, hogy néhányszor látta őt a házuknál, de sikerült eltemetnie "agyának egy sötét zúgában" ezt a revelációt, és továbbra is anyja első férjét, Ted Wells-t tekintette apjának - és így érez ma is.

Az anyja azonban nem sokkal a kislány születése után elvált és négy év múlva feleségül ment Ted Andrews színészhez, aki lányának ismerte el a kis Julie-t - írta a Corriere della Sera című olasz napilap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.