A férfiak is legyenek stílusosak!

Szerelem és stílus: divat Párizs fényében

Párizst a szerelem és a fények városának szokták nevezni, de vitathatatlan, hogy a divatban is meghatározó szerepet tölt be. Bemutatjuk a legújabb francia férfitrendet!

Szerelem és divat Párizsban, 2011-ben képgaléria

2011.01.10 12:29ma.hu, fotók: Trendhunter
Fotó: Essential Home

Az idei téli hónapok a férfidivatban jellemzően a fekete és a fehér körül mozognak, a kontrasztok határozzák meg az öltözködést.

Bár a klasszikus férfieleganciát sokan még mindig a sötét ruhákkal párosítják, a világos színek is rendkívül vonzóak lehetnek, ha azt az erősebbik nem képviselője még viselni is tudja.

Az Essential Home című francia lap a szerelem témaköréhez kapcsolódóan állította össze idei divatmutatóját, az öltözetek azonban már túlmutatnak a leghidegebb hónapokon, többségüket az átmeneti, tavaszi időszakban is bátran lehet még hordani.

Emellett persze érdemes egy kis figyelmet szentelni a háttérnek is, így garantáltan feléled mindenkiben a romantika. Már csak egy repülőjegy és irány a mindent elsöprő szerelmi kaland!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.