Egyszerű, de nagyszerű, főleg harisnyával...

Képek: Szexisek, nőiesek és melegek a kötött ruhák!

A hideg téli időben ugyan nem szívesen húzunk szoknyát, a kötött ruhák azonban a zimankóban is jó szolgálatot tehetnek, egy vastag, szexi harisnyával!

Szexis, nőies és meleg: kötött ruhák a téli napokra képgaléria

2011.01.04 14:00ma.hu

Az idei tél egyik slágere a csinos kötött ruha, változatos színekben és választható hosszal - a legnépszerűbben azok, melyeknek van egy kis ujja, de szabadon húzható alájuk hosszú ujjú póló.

Mindössze arra kell ügyelni, hogy annak színe harmonizáljon a ruháéval - és a harisnyával.

További pelerinek és pulcsik itt!

Külön mutatósak a jacquard mintás kötött ruhák. A téli árnyalatokhoz igazodva leginkább világos- és sötét szürke, fehér, drapp, fekete színben kaphatók.

Vannak azonban színes - akár piros, sárga - csíkokkal feldobottak, melyekhez szigorúan csak a ruhán már meglevő színekkel azonos árnyalatú póló áll jól.

A fázósabbaknak ajánlottak a garbónyakú változatok.

Ünnepekre, partikra pedig a hosszú ujjú kötött ruha, amely nem olyan vastag, ezért ha táncolunk, sem fogjuk rosszul érezni magunkat benne...

Egymillió euró Löw pulóveréért

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.