Dakota Fanning is a kifutó sztárjai között?

Képek: Van bennük valami egyedi! - Ők 2011 ígéretes modelljei!

Minden évnek megvannak a legtöbbet foglalkoztatott modelljei, manökenjei - Természetesen az idei sem fog szűkölködni ígéretes szépségekben.

Divat - Íme 2011 legígéretesebb modelljei és tervezői! képgaléria

2011.01.05 13:29
Leigh Lezark

Ki ne ismerné Heidi Klum, Miranda Kerr, Lily Cole vagy akár a magyar származású Mihalik Enikő nevét, akit kicsit is érdekel a modellvilág?

A tavalyi évben számos fotósorozat jelent meg a tökéletes alakkal és szép arccal megáldott hölgyekről.

Mindannyiukban van azonban valami plusz, valami egyedi, különleges, ami miatt felfigyeltek rájuk.

Úgy tűnik, idén sem lesz hiány az ígeretes szépségekből.

A Sky Showbiz Fashion összeválogatta azokat a hölgyeket, akikből az év legfelkapottabb modelljei és divattervezői lehetnek.

Köztük van a londoni Imogen Newton, a TopShop arca,Dakota Fanning színésznő, aki az IMG Models-hez szerződött, vagy a görög származású Mary Katrantzou designer.

Arizona Muse az Yves Saint Laurent tavaszi kollekciójának kampányában vett részt, a Diesel-nek és a H&M-nek is dolgozó, holland Milou Van Grosen, a művész diplomával rendelkező, Swarovski-nak is tervező Holly Fulton.

Esélyes Andrej Pejic, ausztrál-szerb modell, aki Jean Paul Gaultier tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján debütált, Clemence Poesy színésznőt a Chloe és a Gap kampányában is láthattuk.

Tavalyelőtt a Givenchy őszi-téli kollekciójának bemutatóján tűnt fel a ballerina Dree Hemingway. A Gucci és a Valentino hirdetéseiben is látható volt.

Az olasz Elisa Sednaoui Giorgio Armani 2011 tavaszi-nyári kollekciójának egyik modellje lesz, korábban azonban a Diesel, a H&M és a Victoria's Secret is alkalmazta.

January Jones-t színésznőként jól ismerhetjük, ha mást nem a Reklámőrültekből - őt a Versace fedezte fel magának. Leigh Lezark amerikai DJ és modell, a Gap, a H&M és a Roberto Cavalli arca.

Lily Aldridge
amellett, hogy a Kings Of Leon frontemberének, Caleb Followillnek a kedvese, már 18 évesen a spanyol Vogue címlapján pózolt, később pedig a Victoria's Secret sztárja lett. A Bobbi Brown, a Levis és a Smashbox Cosmetics is szerepeltette.

És egy újabb ismerős: Madonna 13 éves lánya, Lourdes Maria Leon örökölte édesanyja tehetségét és szépségét is.

Már kislányként rajongott a divatért, kiváló stílusérzéke van. Madonnával közösen vesz részt a Material Girl termékek népszerűsítésében.

Zoe Kravitz pedig a nem különben híres zenész, Lenny Kravitz lánya, aki 21 évesen már megalkotta saját, egyedi sítlusát. Jelenleg a Vera Wang Princess Parfüm arca.

Retro divat 2011-re, és egy kis történelem

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.