Ámultba ejtették a jelenlevőket a modellek

Képek - Divat: Elképesztő fejfedőkkel és kreációkkal állt elő egy tajvani tervező

Színkavalkáddal és virágözönnel borított modellekkel mutatta be Tajpejben vadonatúj kollekcióját egy tajvani divattervező - Goji Lin fantáziáját nem kevesen irigyelnék meg!

Tajvan: Elképesztő ruhákban és fejfedőkkel vonultak a modellek képgaléria

2010.12.29 12:29MTI/ ma.hu/ fotó: MTI

Szemet gyönyörködtető bemutatónak lehettek szemtanúi a Tajpejben megrendezett divatbemutató résztvevői - Goji Lin tajvani divattervező kollekciójának darabjai ámultba ejtőek.

Minden modell különleges ruhában vonult a kifutón, melyekről a távol-keleti jellegzetességek sem hiányoztak.

A fejükön viselt kreációk azonban vitték a pálmát. Nemcsak alakzatokat formáztak, de némelyik úgy festett, mintha a modell valóságos virágcsokrot hordana a fején.

A kreációk hihetetlenül ötletesek, nőiesek és színgazdagok - különösen a piros, a fehér és a fekete variáció mutattak jól a manökeneken.

Meghökkentő: tolószékből a divat világába!

Fotó: MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.