Féltékenység és távolság őrölte fel a románcot

Képek - Vége! Dobta baseballjátékos párját Rihanna!

Úgy tűnik, véget ért a csinos barbados-i énekesnő és szerelme, Matt Kemp kapcsolata - A magas, jóvágású baseballsztár számára a jelek szerint nem volt kielégítő a Rihannával való szerelem, az énekesnő pedig állandóan féltékenykedett.

Rihanna és Matt Kemp kapcsolata képekben! képgaléria

2010.12.30 11:29ma.hu - Fotó: Justjared - Wenn

Hetekkel korábban érezni lehetett már a feszültséget, majd szépen pontott is tett kapcsolata végére Rihanna és Matt Kemp - újságolta egy informátor a US Weekly amerikai lapnak.

Azt sem rejtette véka alá, hogy szerinte az énekesnő sosem gondolta nagyon komolyan ezt a szerelmet.

Több fotóért katt a képre! - Fotó: thegrapejuice.net

Az L.A. Dodgers baseballcsapat sztárja és az énekesnő állítólag azért is szakított, mert Matt nem bírta az állandó ingázást, a Rihanna életmódjával járó felhajtást, valami "normálisra" vágyott.

Rihanna azt is megemlíti az elválás okaként, hogy a ritkuló találkozások miatt már megbízni sem tudott a párjában. Állandó féltékenység gyötörte. Az énekesnő tehát már szingliként vág bele az új esztendőbe.

A barbadosi-i szépség egy éve kezdett randevúzni Kemppel, közös barát mutatta be őket egymásnak.

Az új szerelem gyógyírt jelentett számára azok után, hogy korábbi kedvese, Chris Brown - akibe a sztár nagyon bele volt habarodva -, bántalmazta Rihannát, és az ügyből hatalmas botrány lett.

A slágerlistákat uralja és fehérneműben pózol Rihanna

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.