Több évig volt együtt a High School Musical párja

Képek - "Felnőttek?": Zac Efron és Vanessa szakított

Nem kevesen irigyelték annak idején Vanessa Hudgens-t, aki a tinilányok bálványával, Zac Efronnal jött össze - A fiatal páros éveken át egy párt alkotott. Egészen eddig.

Zac Efron és Vanessa Hudgens, mint boldog pár képgaléria

2010.12.15 09:29ma.hu - Fotó: thehollywoodgossip

Hollywood egyik legfiatalabb és leghelyesebb párocskájának számított Zac Efron és Vanessa Hudgens - a két színész a High School Musical-lel robbant be a köztudatba. Ott ismerkedtek meg és szerettek egymásba.

Még több kép a fotóra kattintva! - Vanessa és Zac - Fotó: WireImage

Ennek azonban már több éve - 2006-ban kezdtek el randizni, ám úgy tűnik, szerelmük mostanra kifulladt.

A People értesülései szerint szakított egymással Zac és Vanessa, de máig nagyon jó barátok és szó sincs arról, hogy ne beszélnének egymással.

Különválásuk híre már nem újkeletű, hiszen pletykák már szivárogtak ki korábban is arról, hogy már nem a régi a viszony. Vanessa júniusban a Glamour magazinnak tagadta, hogy ne lennének együtt.

A színésznő 22, Zac pedig 23 éves, mindketten nagyon fiatalok voltak, amikor először forgatták a High School Musical-t.

Később bevallották, hogy kezdettől fogva forrt közöttük a levegő. A szerelem tehát azonnal magával ragadta őket, de csak egy évvel később ismerték be a nyilvánosságnak is, hogy egy párt alkotnak.

Szakításukat a People szerint nem az okozta, hogy közbejött egy harmadik fél. Egyszerűen elfáradt a kapcsolat.

Még 18 évig tutira agglegény marad...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.