Nem tudta feldolgozni: látták meztelenül

Képek - Óriási trauma érte: Vanessa Hudgens szégyellte a testét!

A High School Musical sztárja tavalyelőtt önhibáján kívül került megalázó helyzetbe - Azelőtt, és azóta sem akarta megmutatni a testét...

Ezek miatt bukott ki: Vanessa privát fotói a neten képgaléria

2010.07.05 13:30ma.hu

Nagy meglepetést és főleg meghökkenést okozott két évvel ezelőtt, hogy a népszerű tinisorozat hamvas sztárja, Vanessa Hudgens meztelen fotókkal tűnt fel a világhálón.

A fekete hajú, csinos lány még 19 éves sem volt, s bizony nem ezzel akarta magára elsősorban felhívni a figyelmet.

Vanessát ekkor már befutott színésznőként tartották számon a High School Musical sikere után, de a botrány annyira megviselte, hogy azóta sem tud igazán szabadulni a hatása alól...

A nem túl kellemes ügy 2007-ben történt, a színésznő éppen hogy nagykorú lett.

A trauma ellenére Vanessa ma már erősebbnek érzi magát, megedződött a történtek hatására, de ettől még fájdalmas számára a megalázó emlék - vallotta be a Daily Mail brit lapnak.

Annak idején magáncélra készültek meztelen fényképei, és az senkit sem ment fel a bűnös tett alól, hogy a ruhák ledobása tulajdonképpen együtt járhat az ő színészi munkájával - mondta a lány.

Vanessa Hudgens egyébként évek óta a High School Musical másik sztárjának, Zac Efron-nak a kedvese.

Vanessa első szeret lenni - nemet mondott a felkérésre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.