Súlyos baleset után más szemmel látja a világot

Jön a Charlie St. Cloud halála és élete Zac Efronnal

A magyarul is nagy sikert aratott regény alapján készült a Charlie St. Cloud halála és élete című romantikus dráma, melynek címszerepében Zac Efron kisvárosi fiatalembert alakít, aki egy súlyos baleset után más szemmel látja a világot.

2010.08.27 17:45ma.hu

Charlie St. Cloud rutinos vitorlázó, anyja, Claire és öccse, Sam istenítik őt, ráadásul ösztöndíjat nyert, amelynek révén kitörhet álmos szülővárosából.

Ám a fényes jövő egy csapásra szertefoszlik, amikor egy tragédiával elszállnak a fiú álmai.

Miután gimnáziumi osztálytársa, Tess váratlanul hazatér, Charlie kemény döntésre kényszerül: tartja-e négy évvel korábban tett ígéretét, vagy pedig tovább lép az új szerelem felé.

Miközben megleli magában a bátorságot, hogy örökre szakítson múltjával, rájön, hogy amit leginkább meg kell mentenie, az a saját lelke. A nagysikerű regény alapján készült romantikus dráma főszereplője Zac Efron, azaz Charlie St. Cloud, aki túlél egy balesetet, és ennek nyomán másképp kezdi látni a világot.

A felkavaró történetben Charlie olyan romantikus utazásra indul, amelynek végére érve el tudja fogadni a múltat, rájön, mi életének célja, és felismeri, hogy a szerelem mindent képes megváltoztatni.

Bemutató: 2010. szeptember 2.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.